Polityka prywatności


Kto jest administratorem podanych przez Ciebie danych osobowych

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o celach i sposobach przetwarzania podanych przez Ciebie danych osobowych, jest Jacek Żelazek - Pracownia bębnów Krzewent 55a, 87- 820 Kowal (dalej "Firma"),  będący operatorem platformy internetowej dostępnej pod adresem bebnyjackazelazka.pl (dalej "Serwis").

 

Jak możesz sie z nami skontaktować

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących przetwarzania danych osobowych przez Administratora, możesz skontaktować się z nami  wysyłając wiadomość elektroniczną na adres: jacek@bebnyjackazelazka.pl lub wysyłając korespondencję na adres:

Jacek Żelazek - Pracownia bębnów
Krzewent 55a
87- 820 Kowal

 

Jak pozyskujemy dane osobowe

Dane osobowe pozyskujemy od użytkowników Serwisu. Użytkownicy podają nam dane osobowe podczas rejestracji konta w Serwisie, zamawiania usług świadczonych przez Firmę oraz wysyłania zapytań i zgłaszania reklamacji.

  

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania podanych przez Ciebie danych osobowych

Przetwarzamy podane przez Ciebie dane osobowe w celu:

  1. umożliwienia Ci zarejestrowania konta w Serwisie zgodnie z Regulaminem Serwisu (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  2. świadczenia usług oferowanych przez Firmę zgodnie z Regulaminem Serwisu (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
  3. obsługi zapytań, które do nas kierujesz (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  4. obsługi reklamacji kiedy taka reklamacja zostanie przez Ciebie  złożona (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. c RODO),
  5. wypełnienia obowiązku prawnego wynikającego z przepisów obowiązującego prawa - np. podatkowego i rachunkowego (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. c RODO),
  6. dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  7. prowadzenia działań marketingowych pod warunkiem uprzedniego uzyskania odrębnej Twojej zgody (podstawa prawna przetwarzania - art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

   

Komu udostępniamy podane przez Ciebie dane osobowe

Podane przez Ciebie dane osobowe mogą być przekazywane współpracującym z nami partnerom, to jest przewoźnikom, podmiotom świadczącym usługi pośrednictwa w przewozie, podmiotom świadczącym usługi organizacji transportu, operatorom płatności elektronicznych, podmiotom świadczącym usługi hostingowe, podmiotom wspomagającym obsługę użytkowników Serwisu, podmiotom świadczącym usługi księgowo-rachunkowe,  podmiotom świadczącym usługi marketingowe oraz podmiotom świadczącym usługi windykacyjne.

  

Jak długo przechowujemy podane przez Ciebie dane osobowe

Podane przez Ciebie dane osobowe będą przechowywane przez okres obowiązywania umowy zawartej z Tobą, jak również po jej zakończeniu, przez okres nie dłuższy niż 10 lat w celu:

  1. wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych,
  2. zabezpieczenia lub dochodzenia roszczeń w związku z realizacją umowy,
  3. posprzedażowej obsługi klientów.

Dane osobowe przetwarzane dla celów marketingowych, na podstawie uzasadnionego interesu prawnego Spółki, będą przechowywane do czasu zgłoszenia sprzeciwu przez osobę, której dane dotyczą.

 

Jakie przysługują Ci prawa

Przysługuje Ci prawo dostępu do treści Twoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych

  

Czy podanie danych osobowych jest obowiązkowe

Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych osobowych będzie skutkowało niemożnością zawarcia umowy i realizacji usług, jak również brakiem możliwości odpowiedzi na wysłane zapytania i zgłoszone reklamacje.

 

Czy dane osobowe będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany

Podane przez Ciebie dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany oraz nie będą podlegały profilowaniu.

O mnie

Kontakt

Jacek Żelazek - Pracownia bębnów
Krzewent 55a
87- 820 Kowal
Telefon: +48 602 499 439
Email: jacek@bebnyjackazelazka.pl
Copyright © 2017 Jacek Żelazek - Pracownia bębnów. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie AMBIcode.pl dla Jacek Żelazek - Pracownia bębnów.
   

Informujemy, że niniejsza strona korzysta z plików cookies. Jest to niezbędne do poprawnego jej działania. Korzystanie z niej jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na wykorzystywanie plików cookies.